Water Sports

BENEFICII

Sănătate

Inimă mai puternică, reducerea stresului, îmbunătățirea rezistenței fizice, dezvoltare sănătoasă și armonioasă!

Comunicare

Reechilibrare prin
relaxare, distracție, conectare cu ceilalți

Mișcare

Nu doar super distracție ci și activarea unor simțuri precum competitivitate, adrenalină, echilibru, coordonare!

Socializare

O experiență autentică și memorabilă, ceva pe care îți vei dori să o împărtășești și cu prietenii și familia ta!

EXTREM

Cu doza necesară de curaj faci un cocktail de adrenalină și super experiențe! Trebuie sa încerci și tu!

Cum sună o activitate fizică în aer liber, fără restricții, care să trezească în tine doar sentimentul unor momente cu adevărat fericite și pline de adrenalină?

Distracția are acum un nume: Sky Nautic și Wakeboard la Cable Park Mamaia! Proiectul unic în România, sub umbrela brandului JT Watersports, îți oferă în exclusivitate posibilitatea de a practica sporturi inedite pe suprafața Lacului Siutghiol, care nu doar că îți vor ridica nivelul de adrenalină și vor aduce un tonus pozitiv, dar îți vor arăta cum să te bucuri, din nou, de o activitate sănătoasă și sigură în aer liber!

Am creat toate condițiile pentru ca tu să regăsești bucuria sportului de apă și a activităților în aer liber, așa că te așteptăm cu nerăbdare să dăm împreună drumul distracției la Cable Park Mamaia!

DE CE CABLE PARK?

Experiența nu ar fi completă fără un echipament potrivit, special creat pentru sportul pe care alegi să-l practici, de aceea în cadrul Centrului de activități sportive vei putea închiria materialul sportiv necesar pentru agrementul nautic de care vrei să te bucuri, iar dacă deja ești familiarizat cu sporturile pe care Cable Park Mamaia ți le aduce în întâmpinare, poți să îți depozitezi accesoriile sau materialele tale sportive în vestiarele destinate clienților noștri, în siguranță, pentru ca tu să te bucuri de o experiență completă.

Deseori pasiunea pentru adrenalină se transformă în sport de performanță, de aceea în cadrul Cable Park Mamaia este amplasată o instalație pe 5 stalpi de sky nautic și wakeboard , traseul pentru avansați fiind omologat pentru Campionatul Mondial, cu 10 obstacole / rampe de competitie omologate UNIT PARKTECH , un loc ideal pentru ca iubitorii de adrenalină și competiție să practice exact ceea ce îi face fericiți, fără limite sau restricții, cu cele mai performante echipamente care să-i ducă, într-un salt, pe podiumul victoriei.

Ce ar fi distracția fără oamenii dragi alături, gata să imortalizeze momentele noastre cele mai bune, dar și pe cele care stârnesc amuzamentul până la lacrimi? La Cable Park puteți împărtăși aceste clipe de relaxare și socializare, practicând o distracție 100% sigură și sănătoasă, bucurându-vă împreună de această experiență inedită în inima litoralului românesc. Te poți bucura de sportul tău preferat în timp ce prietenii și cei dragi ție îți surprind acrobațiile de pe terasa restaurantului plutitor, ori savurând o cafea pe terasa cafenelei din cadrul centrului de activități sportive, în condiții de maximă siguranță și relaxare, suficient de aproape cât să portretizeze fiecare moment important.

Distracție înseamnă accesarea copilului tău interior. Să iei o pauză de la convingerile limitative de adult.

Fie că iubești sporturile nautice, ești pasionat de mișcare și vrei să-ți depășești limitele, ori dorești să găsești o sursă de relaxare printr-un sport antrenant, care necesită o doză de curaj, la Cable Park Mamaia te bucuri de cel mai distractiv traseu de sky nautic și wakeboard potrivit tuturor iubitorilor de competiție, dispus pe mai multe nivele de pregătire, iar porțile sunt larg deschise persoanelor de toate  vârstele!

RAMPE COMPETIȚIE

Pe parcursul întregului traseu, 10 rampe de competiție își așteaptă nerăbdătoare iubitorii de acrobații și zboruri deasupra apei, iar dacă încă nu ai avut prilejul de a trăi experiența pe care ți-o le oferă un salt de pe Kicker, Kicker L, Street Series Down Ledge, Hand Rail, Pipe Long, Ollie, Box Long, Ollie Barrier, Rail 2 Rail Rooftop – Left sau Kicker s te asigurăm că nu este timpul pierdut, aici este locul în care îți poți testa limitele și abilitățile acrobatice la cele mai înalte cote!

  • Rail 2 Rail Rooftop - left

  • Kicker

  • Kicker L

  • Hand Rail

  • Ollie

  • Kicker S

  • Street Series Down Ledge

  • Pipe Long

  • Ollie Barrier

  • Box Long

There is no Event

La JT Water Sports distracția nu se termină niciodată!

Relaxare

La Cable Park puteți împărtăși aceste clipe de relaxare și socializare, practicând o distracție 100% sigură și sănătoasă, bucurându-vă împreună de această experiență inedită în inima litoralului românesc. Te poți bucura de sportul tău preferat în timp ce prietenii și cei dragi ție îți surprind acrobațiile de pe terasa restaurantului plutitor, ori savurând o cafea pe terasa cafenelei din cadrul centrului de activități sportive, în condiții de maximă siguranță și relaxare, suficient de aproape cât să portretizeze fiecare moment important.

Siguranță

Ne asigurăm că experiența ta va fi fără cusur, de aceea respectăm cu strictețe normele de testare și curățare a apei din Lacul Siutghiol, pentru ca tu să te bucuri de activitățile de agrement în cele mai bune și sigure condiții, iar pentru momentele neprevăzute o echipă de salvamari este disponibilă pe tot parcursul programului de funcționare.

Senzații tari

Mai presus de toate, de această experiență inedită poate profita oricine este dornic de o doză de energie și senzații tari, cu o minimă pregătire în acest sens, fiind o sursă de relaxare și distracție care nu aduce decât beneficii, atât fizice (condiție fizică îmbunătățită, tonus fizic crescut și recreere în aer liber), cât și psihice (relaxare, detașare de grijile uzuale, revitalizare mentală cu ajutorul exercițiilor fizice, stare de spirit bună, bucuria socializării și confortul ideii de timp liber, antrenant, alături de cei dragi), toate activitățile desfășurându-se în aer liber, în condiții de maximă siguranță!

Ce spun clienții noștri