Coș de cumpărături

Despre noi

JT Water Park

JT Cable Park

JT Zonă recreere

JT Watersports aduce în exclusivitate pe litoralul românesc un Univers al distracției

Tot ce trebuie să ai la tine este costumul de baie, voia bună și cheful de distracție la cele mai înalte cote! Spune adio restricțiilor și haide să dăm tonul activităților în aer liber care întrețin sănătatea și aduc o multitudine de beneficii.

Toate activitățile sportive se desfășoară într-un mediu sigur și controlat, de aceea o echipă de scafandri se ocupă activ de curățarea și menținerea în condiții optime a apei din zona de agrement, sunt efectuate testări constante ale apei din Lacul Siutghiol și, totodată, dispunem de o echipă de salvamari care este în permanență pregătită să acționeze atunci când situația solicită acest lucru. Totodată, ne asigurăm că activitățile celor mici sunt desfășurate în siguranță, de aceea în cadrul parcului nostru este desemnată o echipă care se ocupă exclusiv de supravegherea copiilor.

WATER PARK

Water Park este locul în care copiii și adulții se pot destinde cu activități distractive în aer liber dintre cele mai diverse și antrenamente: de la traseele dinamice ale parcului gonflabil plutitor, plajă plutitoare cu locuri relaxare și socializare, la activități pe apă ce includ plimbările cu caiacul, hidrobicicleta, exerciții de echilibru cu standup padleboard sau plimbări relaxante cu o bărcuță cu vâsle, toate incluse în biletul pentru parcul acvatic plutitor.

Dacă îți dorești ca experiența ta în aer liber să fie memorabilă, în cadrul JT Watersports ai parte de o selecție de servicii extra, care duc distracția la următorul nivel: curse dinamice cu ski jet-ul, tras pe apă cu banana boat sau colacul, poți să practici parasailing printr-un un zbor memorabil deasupra apei, să pedalezi pe lac cu hidrobicicleta cu tobogan, ori să te ridici la înălțime cu fly board-ul, orice îți stârnește spiritul de aventură și te face să te bucuri de o experiență autentică!

CABLE PARK

Dă frâu liber curajului și încearcă un sport care îți testează
limitele, echilibrul și pofta de aventură!

Cable Park este o bază sportivă dedicată pasionaților de sporturile nautice, celor care trăiesc pentru adrenalină sau persoanelor care au curajul de a încerca ceva nou, inedit și antrenant în exclusivitate în România. Traseele de sky nautic și wakeboard sunt gata să-și întâmpine pasionații cu diverse nivele de dificultate, făcute să fie antrenante și solicitante pentru toți iubitorii de sport nautic și competiție. Aici poți să te bucuri de primul traseu pe 5 stâlpi, pentru avansați, omologat pentru Campionatul Mondial, așa că lasă distracția să te poarte pe culmile competiției și ale succesului!

Dacă adrenalina te cheamă și vrei să pătrunzi în culisele acestui sport pentru prima dată, poți deprinde arta wakeboard-ului cu ajutorul instructorilor de la Academia de Wakeboard. 

Distracția nu se termină aici!

Harta parcului

La JT Watersports divertismentul și mișcarea fac împreună o echipă imbatabilă pentru ca tu să te bucuri de o activitate fizică sănătoasă și de un timp de calitate, în siguranță, în compania oamenilor dragi ție. Astfel, ne-am gândit că activitățile pe apă pot fi complimentate perfect de câteva momente de relaxare pe terasa restaurantului plutitor, în proximitatea activităților, suficient de aproape cât să poți imortaliza distracția și energia pe care o debordează toți cei care vor să se bucure de libertate.

Ce poate fi mai frumos decât un loc care să îmbine perfect sportul fără restricții cu bucuria socializării și a activităților care promovează un stil de viața sănătos?
Am împărțit acest mediu plin de energie în două sfere cu identități particulare, pentru ca distracția și sportul de performanță să-și găsească simpatizanții în aceeași locație plină de voie bună.

Social Media

Suntem alături de tine și pe canalele de social media, așa că imortalizează experiența ta din cadrul parcului acvatic, etichetează-ne în postarea ta pe Facebook sau Instagram și lasă-ți prietenii să știe că ai avut parte de cea mai memorabilă distracție în aer liber, în exclusivitate, marca JT Watersports!

Party

Te poți bucura de diverse alte activități în aer liber, fie că vorbim despre petreceri onomastice pentru cei mici, la care poți îmbina activitățile sportive cu socializarea într-un mediu sigur, ori de petreceri private pe malul lacului sau pe ambarcațiuni ce vă pot purta într-o croazieră în jurul Lacului Siutghiol și a Microdeltei, la JT Watersports buna dispoziție nu se termină niciodată! Distracțiile sportive țin până la asfințit, petrecerile VIP se întind până la finalul zilei, iar după ce soarele apune dăm startul distracției cu muzică bună, respectând toate normele de siguranță, pe plaja plutitoare.

Fun

Te așteptăm în parcul nostru acvatic din Stațiunea Mamaia să dăm startul maratonului de distracție cu sporturi și activități individuale pe apă, în cele mai sigure condiții, și să te bucuri de sportul fără restricții în aer liber. Fă-ți timp pentru un pic de fericire prin „joacă” la JT Watersports!