Protecția Datelor

Prelucrarea datelor

1. Prelucrarea datelor cu caracter personal

JT GRUP OIL SRL, vă respectă intimitatea. Înţelegem şi vă impărtășim grija cu privire la confidenţialitatea informaţiilor dumneavoastră personale. Clienţii noştrii sunt centrul universului JT GRUP OIL SRL şi ne străduim să vă asigurăm o experientă plăcută alături de noi. O parte din angajamentul nostru către dumneavoastră este de a respecta şi proteja confidenţialitatea informaţiilor cu caracter personal pe care ni le furnizaţi. Această Declaraţie de confidenţialitate vă subliniază drepturile la confidenţialitate şi angajamentul nostru de a vă proteja datele personale. Este menită să vă ajute să înţelegeţi modul în care JT GRUP OIL SRL procesează datele personale ale dvs.
JT GRUP OIL SRL se supune şi respectă Regulamentul UE 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor) atunci când prelucrează datele dvs. personale.
Aldea Florentina Daniela este responsabil de administrarea şi implementarea Declaraţiei de Confidenţialitate a JT GRUP OIL SRL şi are responsabilitatea zilnică de a superviza respectarea cerinţelor legale aplicabile.

2. Ce informaţii personale inregistrăm şi prelucrăm

Înregistrăm informaţiile personale pe care ni le transmiteţi online sau prin alte modalităti. De exemplu, când plasaţi o comandă sau vă înregistraţi pentru a primi email-uri promoţionale.
Când vă înregistraţi pentru a primi email-uri promoţionale, ne transmiteţi: adresa de e-mail, numele şi prenumele.
Când plasaţi o comandă, ne furnizaţi informaţii precum: numele şi prenumele dumneavoastră, CNP-ul, adresa poștală, adresa de e-mail, numărul de telefon şi datele cardului bancar.
Putem, de asemenea, să colectăm şi să prelucrăm ulterior anumite informaţii cu privire la comportamentul dvs în timpul vizitării site-ului nostru web, pentru a vă personaliza experienţa online şi a vă pune la dispoziţie oferte adaptate profilului dvs.
Pe site-ul web www.jtwatersports.ro putem stoca şi colecta informaţii în cookie-uri şi tehnologii similare, conform Politicii de cookies-uri.

3. Scopurile inregistrării şi prelucrării

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:
a. Pentru a vă putea livra produsele şi serviciile pe care le-aţi cerut sau comandat online (inclusiv preluarea, validarea, expedierea şi facturarea acestora);
b. Pentru soluţionarea problemelor de orice natură referitoare la o comandă;
c. Pentru returnarea produselor conform prevederilor legale;
d. Pentru rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;
e. Pentru asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la intrebările dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile şi serviciile pe care le oferim;
f. Pentru imbunătătirea serviciilor noastre, putem colecta şi utiliza anumite informaţii în legătură cu comportamentul dvs. de Cumpărăror;
g. Pentru marketing. Este posibil să vă trimitem (prin mail sau prin alte modalităti) oferte de produse sau servicii ce considerăm că v-ar interesa. Puteţi alege în orice moment să nu mai primiţi email-uri non-tranzacţionale din partea Diamante.ro accesând acest link şi introducând adresa de email către care mesajul a fost trimis. Aveţi totodată posibilitatea de a vă dezabona de la orice campanie pentru care aţi optat în trecut urmărind instrucţiunile aflate la sfârşitul mesajului de campanie;

4. Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

Fără a aduce atingere drepturile şi libertătile dvs. fundamentale, după caz, putem impărtăsi date cu caracter personal ale dvs. cu companii afiliate şi subsidiare sau parteneri de afaceri, în scopurile descrise în această politică de confidenţialitate, inclusiv pentru a vă comunica despre produse şi servicii, oferte, evenimente şi promoţii ce s-ar putea să vă intereseze.
a. furnizorilor de servicii de curierat;
b. furnizorilor de servicii de plată/bancare;
c. furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;
d. furnizorilor de servicii IT;
În cazul în care ne revine o obligaţie legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorităti publice.
Ne asigurăm că accesul la datele dvs. de către terţii persoane juridice de drept privat se realizează în conformitate cu prevederile legale privind protecţia datelor şi confidenţialitatea informaţiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceştia.

5. În ce țări transferăm datele dvs. cu caracter personal

În prezent, stocăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul României.
Cu toate acestea, este posibil să transferăm anumite date ale dvs. cu caracter personal unor entităti localizate în Uniunea Europeană sau în afara Uniunii. Vom lua întotdeauna măsuri pentru a ne asigura că orice transfer internaţional de date cu caracter personal este gestionat cu atenţie cu scopul de a vă proteja drepturile şi interesele. Transferurile către furnizorii de servicii şi alte părti terţe vor fi întotdeauna protejate prin angajamente contractuale şi, după caz, prin alte garanţii, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeană sau schemele de certificare, precum Scutul de confidenţialitate pentru protecţia datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE către Statele Unite ale Americii.
Ne puteţi contacta oricând, pentru a afla mai multe informaţii despre tările în care transferăm datele dvs.

6. Protecţia datelor

JT GRUP OIL SRL ia protecţia datelor în serios şi a adoptat măsuri de securitate adecvate pentru a proteja datele dvs. personale împotriva pierderii, utilizării abuzive, accesului neautorizat, furtului, modificării, divulgării sau distrugerii. Accesul la datele dvs. personale este restricţionat, numai persoanele autorizate au acces. Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultimă generaţie iar acestea sunt stocate pe servere securizate.
Pentru efectuarea plătilor folosim serviciile procesatorului de plăţi MobilPay.
Orice informaţii privitoare la plăti sunt criptate, folosind tehnologia HTTPS.
În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, vă atragem atenţia că transmiterea informaţiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilităti ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

7. Timpul de pastrare al datele dvs. cu caracter personal

JT GRUP OIL SRL vă păstra datele cu caracter personal atâta timp cât este necesar pentru scopurile descrise în secţiunea 3. Când stocarea nu mai este necesară, vom şterge, distruge sau anonimiza datele personale relevante.
Informaţii privitoare la plăti se stochează pentru o perioadă de maximum 60 de zile.
Puteţi să ne solicitaţi oricând ştergerea anumitor informaţii şi vom da curs acestor solicitări , sub rezerva păstrării anumitor informaţii inclusiv ulterior închiderii contului, în situaţiile în care legislaţia aplicabilă o impune.

8. Drepturile dvs.

  • Aveți dreptul să solicitați accesul la datele cu caracter personal care sunt procesate în numele dvs. și să solicitați ștergerea sau corectarea datelor cu caracter personal inexacte sau incomplete.
  • Aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea dvs. națională de supraveghere a protecției datelor, sau la Autoritatea Națională Română de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.
    Datele de contact ale Autorității Naționale Române de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sunt:

9. Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30; Sector 1; cod postal 010336; Bucuresti, Romania
anspdcp@dataprotection.ro
www.dataprotection.ro
TEL: +40.318.059.211
TEL: +40.318.059.212

10. Link-uri

Site-ul www.jtwatersports.ro poate conţine link-uri către alte site-uri pe care nu le controlăm şi care nu se supun acestei politici de confidenţialitate. Vă incurajăm să revizuiţi politicile de confidenţialitate ale acestor site-uri.

11. Întrebări

Dacă aveţi intrebări cu privire la prelucrarea datelor personale de către JT GROUP OIL SRL sau dacă doriţi să vă valorificaţi drepturile descrise în secţiunea 8, vă rugăm să contactaţi Ofiţerul de Protecţie a Datelor din cadrul firmei Aldea Florentina Daniela sau telefonic la 0758551198 Vom încerca să răspundem la intrebările dvs. şi să vă avizăm cu privire la orice măsuri luate pentru a aborda problemele ridicate de dumneavoastră.  

12. Modificarea prezentei Declaraţii de Confidenţialitate

Dacă vizitaţi orice site al www.jtwatersports.ro, vizita dumneavoastră şi orice dispută cu privire la confidenţialitate vor fi supuse acestei politici de confidenţialitate şi termenilor de utilizare. JT Grup Oil SRL continuă să evolueze şi să se dezvolte, iar această politică de confidenţialitate, precum şi termenii şi condiţiile noastre, se pot schimba în consecintă. Aveţi obligaţia de a verifica site-ul pentru a vă informa cu privire la modificări aduse acestora. Ultima politică de confidenţialitate în vigoare se va aplica tuturor informaţiilor pe care le-am colectat.